Upeita sukelluskokemuksia

Tervetuloa Euroopassa sijaitsevaan paikkaan, jossa kaikki näyttää kirkkaammalta. Kanariansaaret ovat sukeltamisen paratiisi. Läpikuultavien vesien näkyvyys on yli 30 metriä ja lämpötila yli 20 ºC koko vuoden ympäri. Voit siten helposti nauttia tästä merenalaisesta ympäristöstä, jonka biologinen monimuotoisuus on hyvin laaja, ja ihailla esteettömästi sen upeita tuliperäisiä maisemia. Kanariansaaret onkin yksi maailman parhaimmista paikoista harrastaa sukeltamista.
/
Biologinen Monimuotoisuus
Sukella kolmella meriluonnonsuojelualueella

La Restingan meriluonnonsuojelualue,
El Hierron saari

La Restingan luonnonsuojelualueelle kerääntyy vuosittain kilpikonnia, tonnikaloja, rauskuja, hammaskaloja, delfiinejä, barrakudia jne. Toisinaan voit nähdä jonkun rauhanomaisen valashain. Maapallon sisuksista nousi alueelle vuonna 2011 uusi merenalainen tulivuori. Sen merenpohja on nyt kokonaan uusiutunut, elämä on palannut alueelle ja nykyisin siellä on vieläkin runsaampi ja monipuolisempi biodiversiteetti.

La Palman saaren luoteisosan meriluonnonsuojelualue

La Palman saaren vesistö sopii hyvin syvälle sukeltaville. Alueen vesistössä on holvikaaria, onkaloita ja jyrkkiä kallioita , joista jotkut sijaitsevat jopa 300 metrin syvyydessä. Ne tarjoavatkin kutkuttavia haasteita kaikkein vaativimmille sukeltajille. Näissä vesistöissä uiskentelee erilaisia kalalajeja, kuten hammaskaloja (joista useat ovat hyvin suuria), kotkarauskuja ja pallokaloja. Alueella on myös mustaa korallia.

La Graciosan meriluonnonsuojelualue ja pikkusaaret Lanzaroten saaren vieressä

Lanzaroten pohjoispuolella sijaitseva pieni La Graciosan saari on Euroopan laajin suojeltu merialue. Alueen merieläimistö on hyvin monipuolinen, ja siellä on kaikentasoisille sukeltajille tarkoitettuja sukelluspaikkoja vaikuttavan ja ainutlaatuisen kauniin merenpohjan ihailuun.

/
VULKAANINEN MERENPOHJA
Tutustu erilaiseen maailmaan
Kanariansaaret nousivat Atlantin valtameren syvyyksistä miljoonia vuosia sitten. Voimakkaat tulivuorenpurkaukset muotoilivat merenpohjaan uskomattomia maisemia näiden saarien 1 600 kilometrin pituiselle rannikolle. Tämä ainutlaatuinen vulkaaninen pinnanmuoto ulottuu jopa 1 000 metrin syvyyteen. Alueella on paljon mustasta laavasta muodostuneita rakenteita ja jyrkkiin kallionseinämiin syöpyneitä luolia.
/
HYLYT
En busca de misterios
submarinos
Kanariansaarten viehätys ei piile vain sen biologisessa monimuotoisuudessa vaan kätkee sisäänsä myös merenpohjaan hautautuneita historiallisia jäänteitä. Voit sukeltaa laivan kansien, mastojen ja jättiläismäisten ankkureiden keskellä ja kuvitella tähän valtamereen hautautuneiden hylkyjen historiaa. Valtameren, joka on historiansa saatossa nähnyt monenlaisia aluksia.
/
Kaikkeen
VUODEN YMPÄRI
Löydät Kanariansaarilta kaiken tarvitsemasi, jotta voit vain rentoutua ja nauttia täysin siemauksin ympärilläsi levittyvästä paratiisista. Sinua odottaa erilaisten syvyyksien ja sukelluspaikkojen valtameri, joka sopii kaikentasoisille sukeltajille.

Perustaso

Kanariansaarilla on paljon sukelluskouluja ja varustevuokraamoja, joista löydät kaiken tarvittavan tämän upean urheilulajin kokeiluun. Voit kaikessa rauhassa nauttia sukeltamisesta ammattiohjaajan valvoessa turvallisuuttasi.

Katso sukelluskoulut

Keskitaso

Jos harrastat sukellusta, Kanariansaaret sopivat sinulle oivallisesti. Löydät varmasti lähettyviltä sukelluspaikan, jossa voit toteuttaa sukellusunelmasi. Vuokraa heti varusteet ja sukella syvyyksiin.

Katso varustevuokraamot

Edistynyt taso

Kaipaat tekniikkaa ja taitoja vastaavia haasteita, jotka yllättävät myös kaltaisesi asiantuntijan. Kanariansaarta ympäröivät syvät vedet saavat sinut varmasti haltioihisi. Manneralusta on hyvin kapea, joten upeat sukelluspaikat odottavat sinua käden ulottuvilla. Tartu heti haasteeseen!

Katso sukelluspaikat