UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä
···

Lanzarote

Kävelyretkellä
Mars-planeetalla

···
Katso video Polut Lanzarote
KANARIAN SAARISTO

Tunnet olevasi kuin toisella planeetalla. Lanzaroten saaren tulivuoriperäiset maisemat ovat kuin toisesta maailmasta. Alueella on enemmän elämää kuin uskoisitkaan.

TULIVUORIEN LUONNONPUISTO

Tulivuorien luonnonpuisto on kahden suojelualueen, Timanfayan kansallispuiston ja La Gerian suojelumaiseman rajalla. Henkeäsalpaavat, tulivuoriperäiset maisemat saavuttivat nykyisen muotonsa viimeisten tulivuorenpurkausten jälkeen. Vallitsevassa hiljaisuudessa polulla kulkijan jalkineiden ratina muodostaa uskomattoman vastakohdan. Kävin luonnonpuistossa tutustumassa kahteen tulivuoreen, El Cuervo (korppi) ja La Colorada (värikäs). Maastossa voi nähdä uskomattomia esimerkkejä jähmettyneestä laavasta ja laavarakeista sekä erilaisista sammaleista. Alueen värityksessä yhdistyvät maansävyiset ja vihertävät värit, ja tunnelma on kuin Marsissa.

LA GERIA

Ihanteellinen patikointialue. La Gerian suojelumaisema on varsin eriskummallinen tulivuoriperäiseen hiekkaan kaivettuine kuoppineen, joiden keskelle on istutettu viiniköynnös. Täällä tuotettu alkuperänimikkeen saanut viini tunnetaan koko maailmassa omaperäisen makunsa ansiosta.

KIRJOITA NÄMÄ NEUVOT / SUOSITUKSET MUISTIIN

- Kävele aina vain sallituilla alueilla. 
- Jos olet viininystävä, voit vierailla alueen eri viinitiloilla.