UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Holiday World

Holiday World Gran Canarian teemapuistot
Holiday World Gran Canarian teemapuistot
Holiday World Gran Canarian teemapuistot

Maspalomasin teemapuisto

Gran Canarian eteläosassa sijaitseva Holiday World sopii erinomaisesti lapsille. Puistossa on lapsille paljon tehtävää ja nähtävää, kuten poniratsastusta, papukaijaesityksiä ja jopa 4D-elokuvateatteri. Maailmanpyörä sopii vähän vanhemmille lapsille, ja sieltä näkee koko Maspalomasin lomakohteen. Koska puisto sijaitsee ostoskeskuksessa, valittavana on useita ruokapaikkoja. Holiday Worldissä on lapsille ja heidän vanhemmilleen tehtävää useiksi tunneiksi.

Ajanviettoa pienille lapsille Gran Canarialla

Holiday Worldissä on tehtävää kaikenikäisille. Pienet lapset rakastavat törmäilyautoja, karuselleja ja pallomerta. Vanhemmat lapset pitävät vuoristoradan ja 20-metrisen Sky Drop -vapaapudotuksen mukanaan tuomasta adrenaliiniryöpystä. Päivän voi päättää amerikkalaistyylisellä keilaradalla keilailuun ja hotdogiin. Vaihtoehtoisesti lapset voi jättää viihdepalvelun kaitsettaviksi samalla, kun itse käyttää kylpylä- tai kuntosalipalveluja.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ