UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Akvaario Lanzarotella

Akvaariot Lanzarotella
Akvaariot Lanzarotella
Akvaariot Lanzarotella

Ui haiden lomassa akvaariossa Lanzarotella

Saaren itäosassa sijaitseva Costa Teguise tarjoaa vieraille mahdollisuuden uida haiden lomassa. Lanzarote Aquariumissa vieraat voivat sukeltaa 1,8 metrin pituisen viiksihain ja useiden bambuhaiden lomassa. Tämä on ainutlaatuinen kokemus, koska näihin lajeihin ei juuri koskaan törmää luonnonoloissa avomerellä. Sukeltaminen tapahtuu asiantuntevan henkilökunnan tarkassa valvonnassa, eikä osallistujilta edellytetä valmistautumista tai kelpoisuutta osoittavia todistuksia.

Ostoskeskus Costa Teguisella, jossa on merieläimiä

Lanzarote Aquariumissa on 33 allasta, joissa on satoja merieläimiä. Voit tutustua tyypillisiin kanarialaisiin lajeihin, kuten mureenoihin ja tiikerikaloihin, sekä trooppisiin lajeihin, kuten erakkorapuihin ja vuokkokaloihin. Yhden altaan läpi kulkee lasitunneli, ja niinpä voit katsella, kun hait, kilpikonnat ja rauskut uivat aivan pääsi ylitse. Lisäksi tässä kohteessa on interaktiivisia akvaarioita, jotka tarjoavat mahdollisuuden silittää joitakin eläinlajeja, kuten meritähtiä. Tämä on ainutlaatuinen tapa oppia tuntemaan merieläinlajeja Lanzarotella.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ