UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Casa de Los Balcones

Casa de los Balcones, Teneriffan nähtävyydet
Casa de los Balcones, Teneriffan nähtävyydet
Casa de los Balcones, Teneriffan nähtävyydet

Historiallinen aarre puusta veistettyine parvekkeineen ja kanariansaarelaisine patioineen

Teneriffan pohjoisosassa, La Orotavan historiallisessa keskustassa on 1600-luvulta peräisin oleva arkkitehtoninen helmi, jonka puusta veistetyt parvekkeet kauniine kukkakoristeineen kiinnittävät ohikulkijoiden huomion. Sisällä vierailijat voivat tutustua kauniiseen kanariansaarelaiseen patioon, jonka ympärillä on esillä tyypillisiä kanariansaarelaisia käsitöitä viininvalmistuksesta kudonta- ja koritöihin. Rakennuksen eri huoneissa voi tutustua perinteisten käsitöiden tekotapaan ja elämään saarilla kaksisataa vuotta sitten.

Perinteitä historiallisessa kanariansaarelaisessa kartanossa

Casa de los Balconesia vastapäätä on Casa del Turista. Sen patiolta on huikaisevat näkymät Teiden tulivuorelle. Siellä on myös esimerkkejä kuuluisista alfombras de arena -hiekkamatoista, jotka valmistetaan joka vuosi La Orotavan paikallisten juhlapäivien aikana. Vaikuttavassa Casa Lercarossa on myös erittäin suosittu kahvila ja ravintola, jossa voi levätä hetken hienossa ympäristössä.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ