UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Lago Martiánez

Lago Martiánez, Teneriffan virkistysalueet
Lago Martiánez, Teneriffan virkistysalueet
Lago Martiánez, Teneriffan virkistysalueet

César Manriquen suunnittelemat kauniit uima-altaat

Lago Martiánez on Teneriffan pohjoisosassa, Puerto de la Cruzissa sijaitseva virkistyskeskus. Keskuksesta on huikeat näkymät merelle ja Teiden tulivuorelle, ja siellä on suuri tekojärvi, jonka ympärillä on merenvihreitä altaita, hyvin hoidettuja puutarhoja, terasseja ja ravintoloita. Puiston suunnitteli 1970-luvun puolivälissä tunnettu lanzarotelainen taiteilija César Manrique, joka hyödynsi keskusta luodessaan perinteisen kanariansaarelaisen arkkitehtuurin elementtejä ja kotoperäisiä kasveja.

Viihdettä koko perheelle meren rannalla

Lago Martiánez on julistettu kulttuurihistoriallisesti merkittäväksi kohteeksi (historiallisten puutarhojen luokassa), ja siellä on ajanviettomahdollisuuksia kaikenikäisille vierailijoille. Keskuksessa on neljä aikuisille ja kolme lapsille tarkoitettua uima-allasta. Kaikkien niiden ympärillä on auringonottoa varten varattu alue, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Keskuksessa on useita terasseja, myyntikojuja, ravintoloita ja vuodesta 2006 lähtien kasino – niiden ansiosta auringossa ja meressä vietetty päivä on täydellinen.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ