UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

SAARI

EL HIERRO

100%
ympäristön puolesta
El Hierro on Kanariansaarista ensimmäisenä saavuttanut täydellisen omavaraisuuden Gorona del Vienton vesivoimalaitoksen käyttöönotosta alkaen hyödyntämällä uusiutuvia energialähteitä.
MERIDIAANISAARI
Vuoteen 1885 asti Punta de la Orchillaa pidettiin nollameridiaanina, jota käytettiin usein 1500- ja 1600-lukujen kartoissa. Sen vuoksi El Hierro tunnetaan vielä nykyisinkin meridiaanisaarena.
ILMAINEN
WIFI-YHTEYS
Voit myös kaukana kotoa ylläpitää yhteyksiä entiseen tapaan ilmaisella Wifi-yhteydellä..
46
SUKELLUSPAIKKAA
Saarella on 46 sukelluspaikkaa ainutlaatuisessa ja elämää kuhisevassa merenalaisessa ympäristössä, jonka vulkaaninen pinnanmuoto uusiutui viimeisessä tulivuorenpurkauksessa vuonna 2011.
MAAILMAN
BIOSFÄÄRIALUE
Vaikka El Hierro on Kanariansaarista kooltaan pienin, siellä on hedelmällisiä maa-alueita, jyrkkiä rantakallioita, geologisia laavamuodostelmia ja rehevä kasvusto. UNESCO onkin julistanut tämän saaren maailman biosfäärialueeksi.
Tervetuloa El Hierron Saarelle
Biosfäärialueeksi julistetulle pienelle saarelle on ominaista sen vulkaanisten maaperien, vehreiden metsien ja meriluonnonsuojelualueen läpikuultavien vesien välinen kontrasti. Voit tutustua saaren uskomattoman kauniiseen luontoon monin tavoin: sukeltaa erikoisessa merenalaisessa ympäristössä, joka uusiutui vuoden 2011 tulivuorenpurkauksissa, vaeltaa tuhatvuotisissa metsissä tai vain nauttia kaikessa rauhassa maisemasta hengittäen syvälle keuhkoihin El Hierron puhtaan raikasta ilmaa.
/
La Restingan
La Restinga

UPEA MERENPOHJA TÄYNNÄ ELÄMÄÄ

La Restingan kalasataman lähellä on jopa 300 metrin syvyyteen ulottuva suojeltu vesistöalue, jossa on jyrkkiä rantakallioita, hiekkasärkkiä ja -pengermiä, luolia jne. Se tarjoaa sukelluksenharrastajille ympäri maailman yli 10
sukelluspaikkaa ainutlaatuiseen ja elämää kuhisevaan merenalaiseen ympäristöön, joka on tulosta saaren erityisestä vulkaanisesta pinnanmuodostuksesta..
/Tärkeät vierailukohteet/