UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä
10 syytä nauttia...
THE WARMEST - Welcome Ever
Toivotamme sinut tervetulleeksi luonnon paratiisiin, Euroopan rajoja ylittämättä
Kanariansaarilla kaikki on valmista
vastaanottamaan sinut parhaaseen ilmastoon, vuoden ympäri.
1
Kilometrikaupalla rauhaa
Kahdeksan saarta ja yli 1500 km rantaa täydellisestä rauhasta nauttimiseen. Yli 500 erityyppistä ja kaikenväristä uimarantaa: pehmeitä kultahiekkaisia, punaisia, mustia ja koskemattomia rantoja, rantoja keskellä kaupunkia, nudistirantoja, perherantoja... Kaikki sopivat ihanteellisesti rentoutumiseen ja arjesta irtautumiseen.
2
40 % suojeltuja luontoalueita
40 % Kanariansaarista on suojeltua aluetta: 4 kansallispuistoa, 7 biosfäärireservaattia, 3 merireservaattia ja yli 3000 kotoperäistä lajia. Uskomaton luonto, jossa voit nauttia maisemien koko kirjosta, tulivuorimaisemista, tuhatvuotisista metsistä, paratiisirannoista, vaikuttavista vuorijyrkänteistä, luonnonvesialtaista, vesiputouksista, elämää kuhisevista merialueista ja tietenkin puhtaasta ja suojellusta taivaasta.
3
Yhteydessä muuhun maailmaan
Kanariansaaret ovat Euroopan luontoparatiisi, täysin yhteydessä muuhun maailmaan. Saarilla on 8 lentokenttää, joista useimmista on suorat yhteydet Euroopan tärkeimpiin kaupunkeihin, täydellinen infrastruktuuri ja kaikki eurooppalaisten standardien mukaiset palvelut, mukaan lukien merkittävä viestintäverkosto ja ensiluokkainen julkisen terveydenhuollon järjestelmä.
4
Tiedostava väestö
Kanariansaarilla kasvosuojaimen käyttäminen on pakollista, ja väestö on tietoinen turvallisuusmääräysten noudattamisen merkityksestä. Näin edesautetaan COVID-19 -viruksen ilmaantumisen pysymistä alhaisena, nykyisellä muita alueita huomattavasti alhaisemmalla tasolla. Itse asiassa Kanariansaarilla COVID-19-viruksen ilmaantumistaso on kaikista Espanjan itsehallintoalueista alhaisin. Kanariansaarilla myös terveydenhuoltokriisi on hoidettu nopeimmin ja tehokkaimmin, minkä johdosta se onkin ainoa alue Espanjassa, jossa ei sovelleta aikarajoituksia liikkumiseen.
Lisätietoja COVID-19 -turvatoimenpiteistä Kanariansaarilla löydät tästä.
5
Turvallinen kaikille
Kaikkien turvallisuuden takaamiseksi täytyy majoitusliikkeeseen saavuttaessa esittää todistus aktiivisen tartunnan diagnoositestistä ja sen negatiivisesta tuloksesta. Testin tulee olla tehty 72 tuntia ennen saapumista.
Niissä poikkeustapauksissa, joissa matkailijalla ilmenee positiivinen testaustulos oleskelunsa aikana, Kanariansaaret tarjoavat matkailijoille COVID-19 -terveysvakuutuksen, joka kattaa terveydenhoitokulut sekä mahdolliset matkasuunnitelmien muutoksista aiheutuvat lisäkulut.
6
Ensimmäinen matkailuturvallisuuden laboratorio
Voidakseen taata sekä matkailijoiden että paikallisen väestön terveyteen liittyvän turvallisuuden, Kanariansaarille on perustettu matkailuturvallisuuden laboratorio, Global Tourism Safety Lab. Tässä aloitteessa on yhdistetty parhaat turvaprotokollat kaikkialta maailmasta, ottaen huomioon kaikki eri vaiheet ja palvelut, jotka liittyvät matkailijan oleskeluun saarilla: lentokentät, hotellit, ravintolat ja baarit, kuljetusvälineet, myymälät, urheiluaktiviteetit... Kaikki eri palvelut on todennettu palvelukohtaisilla protokollilla, joiden avulla matkailijan lomakokemuksesta tehdään turvallinen ja täydellinen.
GLOBAL TOURISM - SAFETY LAB
7
100 vuoden kokemus
Kanariansaarilla on yli 100 vuoden kokemus matkailijoiden vastaanottamisesta. Saaristo on matkailun mallikohde kaikkialla maailmassa, äärimmäisen luotettava. Lisäksi matkailualan osaamistaso on tehnyt saarista johtavan matkakohteen, jonka sopeutumiskyky on huippuluokkaa ja jossa uudet työprotokollat on integroitu toimintaan nopeasti ja menestyksekkäästi.
8
Maailman paras ilmasto
4800 aurinkotuntia vuodessa, uskomaton muista poikkeava ilmasto. Tasaiset ja miellyttävät lämpötilat 365 päivänä vuodessa tarjoavat mahdollisuuden nauttia leudoista ja aurinkoisista talvipäivistä, sekä lämpimistä mutta ei kuitenkaan tukahduttavan kuumista kesistä. Vuoden jokainen päivä on hyvä hetki matkustaa saarille ja nauttia rantaelämästä!
9
Kahdeksan ainutkertaista identiteettiä
Saarten maantieteellinen sijainti ja niiden historia suurten maailmanmatkojen läpikulkupaikkana on antanut saarille oman ja erityisen kulttuuri-identiteetin. Kanarian taide, musiikki, ainutlaatuinen arkkitehtuuri, perinteet, saarten muinaisten asukkaiden arkeologiset löydökset... Epäilemättä Kanariansaaret ovat täysin erilainen kohde, jossa on paljon uutta ja tutustumisen arvoista nähtävää.
10
Kulinaaristen perinteiden yhdistelmä
Kanarialaisen keittiön ominaispiirteenä on sen erilaisten lähtökohtien yhdistelmä. Saarilla vaikuttaneet lukuisat erilaiset kulttuurit ovat kaikki jättäneet jälkensä ainutlaatuiseen ja vastakohtien täyttämään gastronomiaan. Tämän ansiosta saarilla voi nauttia laadukkaista aineksista yksinkertaisesti valmistetuista ruokalajeista, mutta myös yllättävistä keittiömestarien luomuksista Michelin-tason ravintoloissa. Vierailu Kanariansaarilla tutustumatta kanarialaiseen keittiöön tarkoittaa elintärkeän kokemuksen menettämistä.
Lisätietoja Kanariansaarista löydät tästä