UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

SAARI

GRAN CANARIA

MANNER
PIENOISKOOSSA
Tämä pieni manner tarjoaa sinulle kaikenlaisia kokemuksia, jotka tekevät jokaisesta päivästäsi ainutlaatuisen: kullanväriset hiekkarannat, hämmästyttävät luonnonmaisemat ja läheinen suuri kaupunki, jossa on runsaasti tarjontaa kaikille.
60 KM
RANTOJA
Tutustu saaren erilaisiin rantoihin ja maisemiin. Lähes 60 kilometriä rantaa ja 236 kilometriä rannikkoa lempeän, energiaa antavan auringon alla.
MAAILMAN
BIOSFÄÄRIALUE
UNESCO on julistanut saaren maailman biosfäärialueeksi sen vulkaanisen pinnanmuodon, Makaronesian kasviston ja laajojen mäntymetsien vuoksi.
HYVINVOINTIA
EDISTÄVÄT HOIDOT
Saaren leuto ilmanala houkutteli ensimmäiset virkistymistä kaipaavat matkailijat Gran Canarialle jo 150 vuotta sitten. Saarella onkin nykyisin runsaasti erilaisia terveyskylpylöitä ja hyvinvointikeskuksia.
Tervetuloa Gran Canarian Saarelle
Gran Canaria on merkittävä matkailukohde, jossa on lähes 60 km rantoja. Voit nauttia niistä perheen kanssa, tai tutustua biosfäärialueeksi julistettuun saaren länsiosaan. Löydät tältä pieneltä mantereelta kaiken tarvitsemasi, jotta jokainen päiväsi on ainutlaatuinen. Voit purjehtia ihailemaan valaita, kävellä kanarianmäntymetsissä, pitää hauskaa vesipuistossa, kierrellä kauppakaduilla, vierailla museoissa… tai vain rentoutua rauhallisella rannalla.

Mitä haluat tehdä tänään? Gran Canarialla kaikki on mahdollista.
/
Maspalomasin
Dyynit
Uusi maisema joka päivä
Saaren eteläosassa sijaitseva yllättävä aavikon ja keitaan yhdistelmä on ainutkertainen luonnonympäristö kauneutensa ja monien erilaisten ekosysteemiensä vuoksi. Tuulten jatkuvasti muovaamat dyynit muuttavat maisemaa joka päivä, ja ovat yksi alueen tärkeimmistä matkailukohteista.
/Tärkeät vierailukohteet/