Antigua

Historiallinen tuulimyllyjen kaupunki

Joidenkin kaupunkien kulttuuriperintö kertoo loistavasta menneisyydestä. Yksi sellaisista on Fuerteventuran keskisellä tasangolla sijaitseva Antigua: sen keskusta kertoo merkittävästä historia- ja kulttuuriperinnöstä, mikä näkyy myös arkkitehtuurissa. Antiguan maaseudulle on ominaista tasaisen maaston rikkovat tuulimyllyt, joiden siipiä lempeät ja lämpimät pasaatituulet liikuttavat aivan kuin entisaikoina.

Historiaa ja perinteistä arkkitehtuuria Fuerteventurassa

Antiguassa on muutama nähtävyys, jotka vierailijoiden on nähtävä. Ensimmäinen niistä on Antiguan tuulimyllymuseo. Se on täysin entisöity rakennus, jossa kerrotaan, miten jyviä entisaikoina jauhettiin. Museo sijaitsee vaikuttavan kartanon vieressä, jossa on myytävänä monipuolinen valikoima saaren käsitöitä. Kaupungin keskustassa on esimerkkejä paikallisista perinteisistä taloista sekä varakkaille perheille kuuluneista kartanoista, kuten Casona del Portón.

Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
4
9
262
10045