La Galga

Maalaiskylä ja laakerimetsä
La Palman koillisosan maisemaa hallitsevat syvänvihreät metsät, pellot ja rehevät rotkot. Jyrkkien vuorenrinteiden välissä sijaitsee maataloudestaan tunnettu La Galgan pikkukylä, jonka pengerviljelmiltä sadon korjaaminen on rankkaa ja aikaavievää mutta jossa maisemat ovat huikaisevan kauniita. Lähettyvillä sijaitsee upea laakeripuumetsä, Cubo de La Galga, jota on ehdottomasti käytävä katsomassa.
La Palman perinteinen arkkitehtuuri
La Galgan sijainti kukkuloiden ja rotkojen välissä on aiheuttanut sen, että väestö on jakautunut erillisiin ryhmiin. Pienen ja hyvin hoidetun kylän keskustassa on suojeluspyhimys San Bartolomén kirkko. Tämä pieni kappeli on rakennettu La Palman perinteisellä arkkitehtuurilla: kappelissa on kattotiilet, valkoiseksi rapatut kiviseinät ja puiset parvekkeet. Samaa tyyliä on käytetty myös monissa muissa kylän rakennuksissa. Nälän yllättäessä voit nauttia upeasti grillatusta lihasta.
Localidad
Puntallana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
5
9
262
10045