UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

SAARI

LA PALMA

ERILAINEN
BONITA
Tämä saari tunnetaan nimellä ”La isla bonita” uskomattoman kauniiden maisemiensa, vaikuttavien tulivuortensa, tiheiden metsiensä, vieraanvaraisten rantojensa ja tähtien täplittämän taivaansa vuoksi.
STARLIGHT
ALUE
Saari on julistettu Starlight-alueeksi (tunnustus, joka annetaan tähtitieteellisesti arvokkaimmille taivaille) kirkkaan taivaansa ja tähtien tarkkailuun hyvin soveltuvien olosuhteidensa ansiosta.
MAAILMAN
BIOSFÄÄRIALUE
Saaren alueet on vähä vähältä julistettu biosfäärialueiksi, ja vuonna 2002 UNESCO antoi tämän nimityksen koko saarelle.
1.000 KM
POLKUJA
Saarta halkoo kattava merkittyjen polkujen verkosto, ja se soveltuukin hyvin trekking-harrastajille.
Tervetuloa La Palman Saarelle
Tuliperäinen saari on kuin maalattu kokonaan vihreällä esihistoriallisen kasvuston täyttämien tiheiden metsiensä vuoksi. Voit täällä nauttia luonnosta, tarkkailla tähtiä yhdeltä maailman kirkkaimmalta taivaalta, rentoutua saaren vieraanvaraisilla rannoilla tai tehdä retkiä tulivuorten ja notkojen välissä.

Kuljet pienten vesiputousten reunustamilla taianomaisilla poluilla, ja kukkulan huipulta eteesi avautuvat huikeat näkymät. Koet aivan varmasti jotain ainutlaatuista.
/
Lähempänä
tähtiä
Tähdet näkyvät hyvin La Palman pilvettömällä, suojellulla taivaalla. Voit joko lähteä opastetulle yölliselle kierrokselle tai tarkkailla tähtiä vaikuttavasta näköalatornista. Jos haluat kokea olevasi lähempänä maailmankaikkeutta, yksi upeimmista näkymistä avautuu 2 420 metrin korkeudella kohoavasta Roque de los Muchachosin näköalatornista, jossa on yksi maailman täydellisimmistä teleskooppiobservatorioista.
/Tärkeät vierailukohteet/