UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Maailman paras ilmasto

Kanariansaarten asukkaat tunnetaan avoimesta ja iloisesta luonteestaan. Tähän vaikuttaa taatusti paljon ilmasto, koska saarten vuotuinen keskilämpötila on 24 ºC ilman hyvin kylmiä kausia talvella ja liian kuumia kesällä.

Tieteellisten todisteiden mukaan ilmasto vaikuttaa suoraan mielialaamme. Auringonsäteiden lämpö iholla, puhtaan ilman hengittäminen, astelu paljain jaloin hiekalla, tähtien täplittämä taivas... kaikki nämä ovat hetkiä, jotka antavat meille voimia ja uudistavat meitä sisältäpäin.

Sinun tarvitsee vain kuunnella Kanariansaarten asukkaita.

Kanariansaarten
ilmastoa voidaan
parhaiten kuvailla
sanoilla “lomatunnelma”
ja “iloisuus”.

Maxi Biewer

El Tiempon juontaja
Saksa

Tarkenet minä
vuodenaikana
tahansa shorteissa
ja lyhythihaisessa
paidassa.

Liam Dutton

El Tiempon meteorologi ja juontaja.
Iso-Britannia

Kanariansaaret
on luotu onnellisia
ihmisiä varten.

Minerva Piquero

El Tiempon toimittaja ja juontaja.
Espanja
/
Mielialaa
kohentavat vitamiinit
Pilvettömät taivaat ja vähäiset sateet lisäävät aurinkoisten päivien ja valon määrää. Valoisuus piristää myös tunnetusti mielialaamme ja virkistää elimistöämme. Yksi Kanariansaarilla vietetty päivä vastaa yhtä D-vitamiinikapselia. Ihomme tuottaa auringossa tätä vitamiinia, jota tarvitsemme tautien torjuntaan ja yleiseen hyvinvointiin.
/
Paras
lomailuilmasto
/
Pitkä ja terveellinen
perintö
Kanariansaaret tunnettiin jo muinaisten kreikkalaisten aikana ilmastonsa tervehdyttävistä ominaisuuksista. Vuosisatoja myöhemmin matkailijat kaikkialta maailmasta vierailevat yhä saarella saadakseen uusia voimia. Saarten lempeät lämpötilat, valoisat päivät, puhdas meri-ilma ja kaikki luonnonvarat tekevät Kanariansaarista hyvinvoinnin paratiisin.
/
Vida al
Ulkoilmaelämää
Pasaatituulet ja niiden aiheuttama inversio estävät pilvien muodostumisen. Siten kesällä ei ole lähes lainkaan sateita ja talvella sataa keskimäärin vain kolme päivää kuukaudessa. Saarilla eletäänkin jatkuvasti ulkona. Niiden matkailu- ja vapaa-ajan tarjonta on hyvin runsasta, ja voit nauttia erilaisista aktiviteeteista rannalla, vuoristossa, vehreässä metsässä, vedessä jne. Valinta on vapaa.

Monien tutkimusten ja miljoonien matkailijoiden mukaan Kanariansaarilla on maailman paras ilmasto. Siitä pitävät huolen saarten leppoisat lämpötilat, vähäiset lämpötilavaihtelut vuoden aikana, harvat sadepäivät ja monituiset aurinkoiset tunnit.