Casa Tomarén

Upeat indonesialaistyyliset huvilat La Geriassa
Reitti Casa Tomarén -hotelliin kulkee Lanzaroten keskuksessa sijaitsevan La Gerian vulkaanisen karstin ja tuhkan päällystämien solien kautta. Tässä upeassa tyyssijassa on kolme asiaa, jotka eivät koskaan muutu: ehdoton yksityisyys, buddhien läsnäolo kaikkialla ja zenmäinen ilmapiiri, mikä kumpuaa suurelta osin hiljaisuudesta, Jaavan saarelta tuoduista kauniista huonekaluista, marokkolaisista seinävaatteista, joogasta ja tämän vulkaanisen saaren aina arvoituksellisesta maisemasta.
Uinti luonnonluolassa sijaitsevassa uima-altaassa
Tämän rentouttavan maiseman magneettisuus välittyy parhaiten vain majoittumalla tänne. Täällä on tuhansia sopukoita, joihin voi piiloutua lähes kokonaan, viiniköynnösten ja laavan muovaama maisema ja tietysti kahdeksan intiimiä ja hiljaista indonesialaistyyliin nimettyä huvilaa. Vulkaanisesta hiekasta valmistetut portaat johtavat uskomattomaan paikkaan: lämmitetty uima-allas, joka uinuu luonnonluolassa lehtimajojen, palmujen ja hedelmäpuiden keskellä. Täällä tuntuu kuin pystyisit koskettamaan taivasta.
Airport distance
16 km
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
San Bartolomé

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
3
262
262
10045