Casablanca-hotelli

Etäinen pakopaikka maaseudulla Teneriffan pohjoisosassa
Casablancan maaseutuhotelli sijaitsee lähellä ahdistuneen guanchikuninkaan pronssipatsasta, joka vartioi El Lancen näköalatornia. Patsas on maamerkki, josta ei voi erehtyä. Tämä etäinen maalaistalo sijaitsee alle kahden kilometrin päässä Icod el Altoon johtavan tien varrella Teneriffan pohjoisosassa, melkein keskellä ei mitään. Sitä ympäröivät lukuisat perunapellot, hedelmäpuutarhat ja pengerviljelmät Ruizin notkossa. Ihanteellinen paikka irtautumiseen arjesta luonnon keskelle.
Lumoava terassi 1700-luvulta peräisin olevassa restauroidussa talossa
Suurten puuovien taakse pääsevät ainoastaan hotellin vieraat, ja siellä katse pysähtyy vääjäämättä valtavaan terassiin. Kuin suuri tanssilava ulkoilmassa lasitetun eteisen ja ruokasalin edessä, vieressä kaunis katettu uima-allas, jossa puolipyöreä katto ja joka kutsuu ehdottomasti pulahtamaan. Huoneistot sijaitsevat kahdessa kerroksessa alkuperäisen 1700-lukulaisen rakennuksen mukaisesti, ja niissä on puukatot ja -lattiat. Loppu on silkkaa rauhaa ja raitista ilmaa kanariantraakkipuiden, hortensioiden ja avokadopuiden keskellä.
Airport distance
39.5 km
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045