Finca Salamanca

Perheille täydellisesti soveltuva maatila Teneriffan eteläosassa
Ravintolan ulkopuolella olevalta pikku terassilta lähtien Finca Salamanca vaikuttaa satavuotiselta maatilalta, jossa voi kävellä hedelmäpuiden keskellä – tässä tapauksessa avokadopuiden – vastaanottoon, joka sulautuu ympäristöön portaikon punertavasta väristä huolimatta. Tämä maaseutuhotelli soveltuu täydellisesti perheille, ja se sijaitsee Teneriffan kaakkoisosassa. Täällä kaikki on suurta aina mahtavasta fiikuksesta ällistyttävään kaktukseen, joka pilkottaa puusäleikön takaa.
Gourmet-ravintola Güímarissa
Tämän Güímarissa sijaitsevan hotellin keskiössä on ulkoilma suurissa puutarhoissa, joissa voi käyskennellä puiden varjossa, nurmikolla tai oleilla pienellä mutta miellyttävällä uima-altaalla. Persoonallinen ravintola on suunnattu erityisesti gourmet-ruoan ystäville. Kiviseinät, kattokruunut ja korkeat ullakkoikkunalliset katot johdattelevat kristallien koristamaan ruokasaliin, jossa tarjotaan todellisia houkutuksia. Pariskunnat voivat myös asettua pieneen poreammeelliseen mökkiin.
Airport distance
39 km TFS
Parking
Restaurant
Room service
Pool
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045