Gara Hotel

Kanarialainen herraskartano Garachicon keskustassa
Sen erikoispiirteenä on puu, joka tuo mukanaan voimakkaan tuulahduksen historiasta. Perinteistä sisustusta on kuitenkin kevennetty sievillä yksityiskohdilla, kuten huoneistoissa olevilla veikeillä tuulettimilla ja tuoreilla kukilla. Garahotellissa asiakas viihtyy ehdottomasti. Tämä 1700-luvun herraskartano sijaitsee Teneriffan pohjoisosassa viehättävässä Garachicon kylässä. Sen kanarialaisuus korostuu erityisesti taivaansinisessä julkisivussa ja suurissa puisissa ikkunaluukuissa sekä suurenmoisessa ja rauhallisessa sisäpihassa, jossa sijaitsee hotellin kahvila.
Auringonlaskut terassilla ihaillen Caletónin maisemia
Tämä keskeisellä sijainnilla varustettu suojapaikka ilahduttaa asukkaitaan monin tavoin. Aamut alkavat tuhdilla aamiaisella maitoa ja maissijauhoja. Esimerkiksi hotellin terassilla voi nauttia ainutlaatuisista auringonlaskuista, jotka koristavat maiseman tuhansin värein. Tältä yksityiseltä näyttämöltä hotellin rauhasta avautuu maisema Caletónin luonnonuima-altaisiin, joissa on ihan pakko käydä pulahtamassa. Tätä ennen on tietysti myös maistettava maukasta kalaa jossakin rantakadun ravintoloista.
Airport distance
51.8 km
Restaurant
Room service
WiFi
Spa
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045