La Quinta Roja -hotelli

Kaunis hotelli Garachicon aukiolla
Kun hotellilla on historiaa, sen huomaa astuessaan kynnyksen yli. Näin käy myös La Quinta Rojassa. Se on kaunis kartanorakennus Teneriffan pohjoisosassa, ja se säilyi tulivuorenpurkauksessa kolme vuosisataa sitten. Se sijaitsee La Libertad -aukiolla ihastuttavassa Garachicon kylässä. Vaaleanpunainen julkisivu, mahtavat kiviportaat ja sisäpiha, jossa liplattaa rauhoittava lähde ja kasvaa paljon kauniita kukkia.
Muhamettilaisin pystyikkunoin lasitettu lukusali
Pation lasikuitutuolit ja valtavat kasvit osoittavat upeaan teepuugalleriaan. Samaa materiaalia on myös huoneissa luonnonkankaiden rinnalla. Vaikka kaikki on äärimmäisen viehättävää, kannattaa erityisesti viettää hetki lasitetussa lukusalissa vanhojen muhamettilaisten pystyikkunoiden ääressä ihailemassa näkymää Santa Anan kirkkoon. Aamupalaksi voi nauttia keksejä terassilla ja päiväruoaksi jotakin herkullista paikallisissa ravintoloissa. Eikä tässä vielä kaikki: polkupyöriä lainaksi ja Pilates-tuokio, molemmat hotellin puolesta.
Airport distance
51.8km
Restaurant
Room service
WiFi
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045