Parador de las Cañadas del Teide

Las Cañadas del Teiden ainoa hotelli
Majoittuminen Parador de Las Cañadas del Teidessä on nautinto auringon ensimmäisestä säteestä viimeiseen. Tämä tunnusomainen rakennus Teneriffan saaren keskiosassa sijaitsevan Teiden kansallispuiston (Parque Nacional del Teide ) ainoa hotelli. Eturivin istumapaikka Espanjan korkeinta huippua ympäröivän maiseman ihailemiseen. Joskus talvisin lumi peittää huipun, ja keväällä sen täyttävät vihmat ja neidonkielet, jotka ovat kotoperäisiä kasvilajeja. Tähtikirkkaat yöt on koettava.
Illastaa ravintolassa tarkkaillen tähtikirkasta taivasta
Valtionhotellia ympäröivä seutu on komea, mutta niin ovat viehättävän vuoristomajatyyliset sisätilatkin. Suosikkipaikkoja ovat takkahuone ja klassinen, kunnostettu ravintola. Täällä syödään tuhti ateria katsellen Teideä ikkunoista. Kylpytakki käsillä voit myös tehdä joitakin vetoja katetussa ulkouima-altaassa. Huoneessa lepäämisen lisäksi iltaisin voi nauttia jutustelusta ja tähtitaivaan tarkkailusta. Sitä varten asiakkaiden käytettävissä on maksutta kaksi teleskooppia.
Gym
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
Pool
Localidad
La Orotava

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045