San Miguel -maaseutuhotelli

Viehättävä kartano San Miguel de Abonassa
Mikään ei ole parempaa luksusta kuin syödä aamiaista kuistilla, jota ympäröivät aamuauringossa hehkuvat suuret sinisarjat, köynnöskasvit, sitruunapuut, jasmiinit ja laventelit. Etelä-Teneriffalla sijaitsevan 14-huoneisen maaseutuhotelli San Miguelin kahta 1600-luvulta peräisin olevaa kartanoa ympäröi ihastuttava puutarhan tuoksu. Hotellin huolellisesti restauroidut, satoja vuosia vanhat, maalaishenkiset huoneet on sisustettu antiikkihuonekaluin, ja niiden värit ovat tarkoin harkittuja. Näin on erityisesti niiden huoneiden kohdalla, jotka toimivat aiemmin ullakkona, vuohitallina ja juustolana.
Aurinkoterassi, sisäpihoja ja näköalapaikka
Korkeammassa ja herraskaisemmassa rakennuksessa on sivuovi, jonka kautta pääsee yhdelle hotellin kolmesta kanarialaisesta sisäpihasta. Vaikeinta täällä on valita jokin lukuisista, kauniista nurkkauksista: menisikö baarilla varustettuun oleskelutilaan juomaan kupposen aromikasta kahvia vai nautiskelisiko kivien, kasvien ja puistonpenkkien koristamista ulkopihoista, tai rentoutuisiko illalla vanhasta kaivosta tehdyssä kuumassa lähteessä tai aurinkoterassilla. Kukapa voisi vastustaa San Miguel de Abonan näköalapaikalta avautuvia näkymiä?
Airport distance
11.5 km TFS
Restaurant
Room service
Spa
Localidad
San Miguel De Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045