UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Matkustaminen
Kanariansaarille lokakuussa

Oletko koskaan viettänyt lomaasi lokakuussa rannalla loikoillen? Tai harrastaen vesiurheilun suosikkilajiasi? Kanariansaarten leudon ilmaston paras puoli on se, että voit suunnitella vapaasti kaiken ohjelman. Minkä ohjelman? Kaiken, mitä haluat – kaupungissa, uimarannalla tai vuoristossa. Valitse makusi mukaan!
Keskilämpötila
26° C

10
aurinkotuntia
päivässä

Tässä kuussa
suosittelemme…

1
Kalat
lähietäisyydeltä

Lokakuussa järjestetään Open Fotosub isla de El Hierro –vedenalainen valokuvauskilpailu, jonka osallistujat valokuvaavat saaren uskomattomia vedenalaisia maisemia.

Lisäksi Kanariansaarilla on lukuisia sukelluskouluja, joissa opit sukeltamaan oleskelusi aikana ja tutustut parhaisiin sukelluskohteisiin sekä aloittelijoille että kokeneemmille sukeltajille. Älä pelkää valtamerta, vaan sukella aivan uuteen maailmaan.

El Hierro
Sukelluskoulut
Sukelluspaikat

2
“Vainajien”

Kanariansaarilla on lokakuussa omat Halloween-perinteet - “Vainajien yö”. Ennen vanhaan lapset kulkivat talosta toiseen pyytäen “pyhimyslahjoja” ja saivat taloista makeisia, kuten manteleita, pähkinöitä tai viikunoita. Illalla vanhin perheen naisista kertoi tarinoita edesmenneistä perheenjäsenistä ja sen jälkeen mentiin ulos kadulle syömään kastanjoita ja tanssimaan. Nykyään tämä perinne on menettänyt jalansijaa anglosaksiseen versioon verrattuna, mutta sitä harjoitetaan kuitenkin vielä monissa saarten osissa.

Vegueta
Kansanjuhlat

3
Kolumbuksen
reitti

Lokakuussa 1492 Kolumbus saapui Amerikkaan ja muutti koko maailman historian kulun. Käytä hyväksesi hyviä säitä ja tutustu Kolumbuksen jälkiin Kanariansaarilla. Tutustu “La Pinta” –laivan korjauksessa auttaneen Kanariansaarten kuvernöörin entiseen taloon, Uuden maailman löytymisen museoon La Gomeralla tai Torre del Conde -torniin, jossa Kolumbuksen kerrotaan salaa tapailleen saarten valtiatarta, Beatriz de Bobadillaa.

Kolumbuksen talo
San Sebastián de La Gomera

sukelluslasit
räpylät
snorkkeli