UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Kaupungin ja merihistorian museo

Kaupungin ja merihistorian museo Gran Canarialla
Kaupungin ja merihistorian museo Gran Canarialla
Kaupungin ja merihistorian museo Gran Canarialla

Kaupungin historia ja sen suhde mereen

Kaupungin ja merihistorian museo sijaitsee Castillo de Mata –linnassa, historiallisella alueella, joka muodosti osan kaupungin puolustusjärjestelmää lähellä Trianan kaupunginosaa Las Palmas de Gran Canarialla. Museossa kävijä voi tutustua yli viiden sadan vuoden aikaiseen historiaan, joka keskittyy erityisesti kaupungin ja meren väliseen kiinteään ja jatkuvaan suhteeseen. Erityisen suositeltava vierailu niille, jotka haluavat tietää enemmän saaren pääkaupungin historiasta tässä historialliseksi ja taiteelliseksi monumentiksi julistetussa rakennuksessa, joka on todellinen kaupunkikuvan helmi.

Merkittävä kulttuuritila pääkaupungissa

Castillo de Mata –linnan tilat on restauroitu kokonaisuudessaan ja ne muodostavat Las Palmas de Gran Canarian merkittävän kulttuuritilan. Menneinä aikoina linna muodosti osan kaupungin puolustusmuureja ja sillä oli merkittävä rooli tunnettujen merirosvojen hyökkäyksien torjunnassa. Museon tilat toimivat myös hyödyllisenä akateemisen koulutuksen täydentäjänä monille opetuskeskuksille. Sen lisäksi, että museoon on vapaa pääsy tutustumaan kaupungin historiaan 1400-luvulta lähtien ja aina nykypäiviin asti, siellä järjestetään myös opastettuja käyntejä ryhmille, joita varten tulee varata aika.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
sí

sí

sí

LÖYDÄ