UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

San Josén linna

San Josén linna + Lanzaroten matkailukeskukset
San Josén linna + Lanzaroten matkailukeskukset
San Josén linna + Lanzaroten matkailukeskukset
San Josén linna + Lanzaroten matkailukeskukset

Lanzaroten kansainvälinen modernin taiteen museo

César Manrique on muuntanut San Josén linnan taidokkaasti sotilaslinnoituksesta kansainväliseksi modernin taiteen museoksi. Se on elegantti linnoitus, jossa voi nauttia modernista taiteesta ja hienoista aterioista Lanzarotelle ominaista merta ihaillessa. 1700-luvulta peräisin olevilla kiviseinillä on Tàpiesin, Mirón, Alechinskyn ja Millaresin töitä. Saaren itäpuolella sijaitsevaan taidekeskukseen kuljetaan laskusiltaa pitkin. Arrecifen kaupungissa sijaitseva linna on museo, ravintola ja kaiken kaikkiaan edustava rakennus.

Arricifessa sijaitseva ravintola on tunnistettavasti Manriquen työ

Sen jälkeen kun olet astunut sisään vaikuttavasta portista, Manriquen kädenjälki näkyy kaikessa: pysyvien näyttelyjen kupolikattoisessa huoneessa, upeissa palmuista ja laavan kivettämistä puista koostuvissa puutarhoissa ja alakerran ravintolan valkoisissa teräsportaissa. Tyylikäs ja erittäin moderni ravintola ihastuttaa kekseliäillä kanariansaarelaisilla ruokalajeilla sekä herkullisilla tapaksilla. Ateriat nautitaan kaarevassa lasi-ikkunaisessa salissa, jossa kivi- ja puumateriaalit sekä riippuvat kasvit kehystävät huikean kauniita näkymiä Arrecifen satamaan.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

LÖYDÄ