UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Los Gigantes Harbour

Los Gigantes Harbour, venesatamat ja satamat Teneriffalla

Satama Los Gigantesin kallioiden vierellä

Los Gigantesin viehättävä satama sijaitsee Länsi-Teneriffalla valtavien Los Gigantesin kallioiden kupeessa. Henkeäsalpaavat kalliomaisemat ja Teneriffan miellyttävän ilmasto tekevät tällä saarialueella purjehtimisesta unohtumattoman kokemuksen. Satamassa on viisi ponttonilaituria, joiden yhteydessä on 368 venepaikkaa. Ne kaikki on varustettu juomavedellä ja sähköillä. Lisäksi laiturialueella on travelift-nosturi, tankkauspiste ja huolto- ja mekaniikkapalveluja.

Ravintoloita ja urheilumahdollisuuksia sataman lähellä

Satama-alueella on paljon ravintoloita, jotka tarjoavat paikallista ja kansainvälistä ruokaa, juomia ja livemusiikkia. Siellä on niin ikään autovuokraamoja, ja lisäksi asiakkaat voivat harrastaa vesiurheilulajeja. Lähivesille järjestetään myös veneretkiä, joilla on mahdollista bongata delfiinejä ja valaita. Satamassa on 24h-vartiointi, ja niinpä asiakkaat voivat nauttia vapaa-ajan palveluista täysin siemauksin.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
8 m./ 5 m.

8 m./ 5 m.

LÖYDÄ