UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

SAARI

TENERIFE

100%
ELÄMÄÄ
Teneriffalla löydät haluamaasi tekemistä vuoden jokaiselle päivälle. Alueen ilmasto, luonto ja matkailuinfrastruktuuri on luotu viihtymistä varten.
PARAS
SWING-LYÖNTISI
Teneriffalla on kahdeksan golfkenttää, joilla voit kokeilla swing-lyöntiäsi koko vuoden ympäri. Lähes kaikilla kentillä on nykyaikainen infrastruktuuri ja ammattilaisten suunnittelemat reiät.
VALAIDEN
BALLENAS
Saaren lounaisosissa näkyy usein vapaana liikkuvia valaita. Saaren rannikon lähettyvillä tavataan jopa 26 erilaista valaslajia: uurteisvalaita, delfiinejä, miekkavalaita ja jopa sinivalaita.
MAAILMAN
KULTTUURIPERINTÖKOHDETTA
Teiden kansallispuisto ja Euroopan korkein huippu La Lagunan siirtomaatyylinen historiallinen keskusta.
TERVETULOA TENERIFFALLE
Teneriffalla voit kokea yhdellä saarella tuhansia elämyksiä. Voit esimerkiksi vaeltaa luonnossa, rentoutua rannalla, kiivetä Teidelle, käydä ostoksilla, katsoa näytelmää, kävellä vanhassa keskustassa, pitää hauskaa teemapuistossa ja pelata golfia.

Monet aktiviteetit antavat sinulle uutta energiaa. Älä kuitenkaan unohda maistaa Teneriffalla alueen herkullisia paikallisia ruokalajeja. Voit myös istahtaa terassille ihailemaan merinäkymää samalla nauttien katkaravuista.
/
PARQUE
NACIONAL DEL
Teide
Maailman kolmanneksi korkein tulivuori
3 718 metrin korkeuteen kohoava Teide on Espanjan korkein vuorenhuippu. Sen kaksi ekosysteemiä tekevät vuorelle kiipeämisestä vastakohtia täynnä olevan kokemuksen. Teneriffalla on myös oppaita, jotka voivat kertoa lisää tästä vuoresta ja tietävät paikat, joista aukeavat ihastuttavat näkymät aamunkoitteessa.
/Tärkeät vierailukohteet/