UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Spa Bahía Vital

Spat ja talassoterapiakeskukset Fuerteventuralla
Spat ja talassoterapiakeskukset Fuerteventuralla
Spat ja talassoterapiakeskukset Fuerteventuralla
Spat ja talassoterapiakeskukset Fuerteventuralla

Ylellinen spa, josta on näkymät Lanzarotelle Lobosin saarelle

Bahia Vital tarjoaa täydellisen yhdistelmä terveys- ja kauneuspalveluja. Tämä upea Bahia Real Gran -hotellin yhteydestä löytyvä spa sijaitsee pohjoisella Fuerteventuralla. Spa-keskus on 3 000 neliömetrin kokoinen, ja se tarjoaa upeita ja ylellisiä palveluja. Eikä tässä vielä kaikki: allasalueen, jossa suuri lämmitetty allas sijaitsee, ikkunoista on fantastiset näkymät Lanzarotelle ja Lobosin saarelle. Anna altaan voimakkaista suuttimista tulevan veden hyväillä vartaloasi ja siirry altaan keskellä oleville vesiputouksille, joissa vesi laskeutuu elegantisti ja pehmeästi keskipylväitä pitkin altaaseen. Nauti herkistä aromaattisista tuoksuista ja levollisesta musiikista.

Kansainvälisiä hierontapalveluja pohjoisella Fuerteventuralla

Spassa on kaikista levollisin tunnelma auringonlaskun aikaan. Valkoiset lepotuolit löytyvät juuri oikeasta paikasta, ja asiakkaat voivat rentoutua niillä saunatuokion tai jäävesialtaassa käynnin jälkeen. Saunoja on useita erilaisia. Yksi spakeskuksen päävahvuuksista on sen hierontatiimi: keskuksen ammattitaitoiset hierojat voivat räätälöidä monia erilaisia hoitoja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Onkin suorastaan mahdotonta vastustaa upeaa Champi Hindú -päähierontaa tai lomi lomi -hierontaa, jossa pääset syvään rentoutumisen tilaan. Lisäksi tarjolla on monia muita upeita hoitoja ja altaita.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ