UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Corallium Thalasso Villa del Conde

Corallium Thalasso Villa del Conde, spat ja talassoterapiakeskukset Gran Canarialla
Corallium Thalasso Villa del Conde, spat ja talassoterapiakeskukset Gran Canarialla

Sviittejä talassoterapiakeskuksessa Melonerasissa

Lopesan Villa del Conde Resort sijaitsee Melonerasissa eteläisellä Gran Canarialla. Se tarjoaa upean span, joka löytyy merenrannan ja lomakeskuksen uima-altaan välistä. Corallium Thalasso Villa del Conde tarjoaa ihania spa-hoitoja erittäin moderneissa ja yksinkertaisen tyylikkäästi sisustetuissa Ocean View -sviiteissään. Yksityisissä sviiteissä on solariumvuode ja merivesialtaita, ja ne tarjoavat täydelliset puitteet tälle Oceanic Paradise -kokemukselle. Voit rentoutua tunnin ajan porealtaassa, nauttia upeista merinäkymistä ja siemailla ranskalaista Moët & Chandon -samppanjaa.

Talasso-kokemus merenrannalla sijaitsevassa spassa

Thalasso Experience -hoito alkaa pyöreässä merivesialtaassa, jossa on eri osioita, joissa veden lämpötila vaihtelee. Altaasta on esteetön näkymä merelle lasiaidan ansiosta. Voit myös rentoutua höyrysaunassa, suomalaisessa saunassa, kellunta-altaassa ja hieronnassa. Lisäksi puutarhan paviljongeissa on tarjolla aromaattisia suihkuja ja suolahengityspalveluja. Kaikista ihaninta on kuitenkin sulkea silmät ja tuntea auringonpaiste ja terassilta tuleva merituuli. Todellista luksusta.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ