UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Gloria Thalasso Amadores

Gloria Thalasso Amadores, spat ja talassoterapiakeskukset

Spa, josta on näkymä Amadoresin rannalle

Jätä stressi taaksesi ja rentoudu ulkoilmassa shiatsu-hieronnassa. Kuuntele meren ääniä ja anna katseen levätä Amadoresin rannan upeissa maisemissa. Nauti unohtumattomasta kokemuksesta Gloria Palacessa. Tämä upea talassoterapiakeskus sijaitsee Gloria Palaca Amadores -hotellissa kaakkoisella Gran Canarialla. Sen pinta-ala on 1 800 neliömetriä, ja se tarjoaa esimerkiksi virkistävän uima-altaan, jossa on suuttimet, joista tulee merivettä, ja vesipetejä mikroporeineen.

Hoitohuoneita ja moderni rentoutumishuone

Tässä upeassa spassa on erittäin suuret ikkunat, ja niinpä asiakkailla on esteetön näkymä merelle. Kierroksen tehtyäsi voit kokeilla lämpimiä tai kylmiä altaita ja treenata kuntosalilla, jossa on suuria graffitimaisia seinämaalauksia. Tai sitten voit vain sulkea silmäsi ja rentoutua ihanassa spa-hoidossa. Spassa on saatavilla valikoima erilaisia hoitoja, ja siellä on 30 hoitohuonetta. Voit varata esimerkiksi merileväkäärehoidon, suklaakuorinnan, aloe- ja kukkahoidon, itämäisen hieronnan, ayurvedisen hieronnan tai akupunktion. Spassa on myös moderni ja tyylikäs rentoutumishuone, jossa on mukava viettää aikaa.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ