UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Roca Negra Hotel & Spa

Roca Negra Hotel & Spa, spat ja talassoterapiakeskukset Gran Canarialla

Spa Agaetella, jossa on kellunta-allas

Moderni, minimalistinen ja tyylikäs Roca Negra hotelli-spa tarjoaa kaiken, mitä tarvitset akkujen lataamiseen – ilman suuria puitteita. Tämä spa sijaitsee luoteisella Gran Canarialla Agaeten kauniissa kaupungissa neljän tähden luksushotellissa. Sen pääkohteisiin kuuluu kellunta-allas, jossa on juuri sopiva lämpötila ja jossa voit kellua "painottomana" levollista musiikkia kuunnellen ja täysin rentoutuen.

Rentoutumishuoneita ja Vichy-suihkuja modernissa hotellissa

Roca Negra -hotellin modernius näkyy myös sen spa-tiloissa. Span kaarevien valkoisten seinien sisältä löytyvät lämmin allas, kiinteyttävät Vichy-suihkut, turkkilainen sauna sekä rentoutumishuone, jossa on vesivuoteet ja joka on koristeltu kauniilla maisemakuvilla. Hoitovalikoimaa riittää: saatavilla on muun muassa itämäisiä hoitoja, antioksidanttihoitoja, virkistäviä hierontoja sekä hoitoja, joissa käytetään esimerkiksi merilevä- tai suklaakääreitä. Saatavilla on myös eksoottinen Tuhat ja yksi yötä -hoito, joka lupaa herättää aistisi mystisillä tuoksuilla.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ