UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Thalasso Gloria San Agustin

Thalasso Gloria San Agustin, Spat ja talassoterapiakeskukset

Talassoterapiaa ja kauneushoitoja San Agustínilla

Auringonsäteet paistavat Thalasso Gloria San Agustinin vaikuttavan avantagarde-tyylisen kupolin ikkunoista sisään. Kupolissa on useita toisiinsa yhtyviä kaaria, ja se kruunaa tämän Euroopan suurimman talassoterapiakeskuksen. Upea yli 7 000 neliömetrin kokoinen spa tarjoaa ravitsemusohjelmia ja kauneushoitoja, joissa käytetään laadukkaan Thalgo-merkin aktiivisia meriperäisiä ainesosia. Spa sijaitsee eteläisellä Gran Canarialla Hotel Gloria Palace San Agustinin yhteydessä vain minuuttien päässä Maspalomasista.

Poreallastoiminnot kuntoilualtaassa

Span todellinen helmi on sen kuntoiluallas, joka ulottuu span sisätiloista ulos ihanaan auringonpaisteeseen. Tämä laaja dynaaminen allas on tarkoitettu yli 15-vuotiaille, ja siellä on vesiputouksia, poreallasosioita sekä hierontasuuttimet, joista tulee merivettä ja joilla voi hieroa koko vartalon. Tämän suuren ja lämpimän 37-asteisen altaan ohella spakeskuksessa on neljä muuta allasta. Lisäksi voit treenata kuntosalilla ja rentoutua saunassa. Saatavilla on myös runsaasti houkuttelevia hoitoja, joita tarjotaan hoitohuoneissa: voit esimerkiksi käydä rentouttavassa hieronnassa tai vartalon kuorinnassa, jossa käytetään eteerisiä öljyjä tai suklaakääreitä.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ