UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Hotel Jardín Tecina

Hotel Jardín Tecina Spa, Spat ja talassoterapiakeskukset La Gomeralla

Cleopatra-kylpy Club Buganvillassa

Hotel Jardín Tecinan ihanassa ja ylellisessä Cleopatra-kylvyssä käytetään maitoa, merikollageenia ja tuoksuöljyjä, ja ne tekevät ihosta silkkisen pehmeän. Eteläisellä La Gomeralla Playa Santiagon matkailukaupungissa sijaitseva Club Buganvilla tarjoaa mielenkiintoisia palveluja. Niihin kuuluvat ayurvediset ja terapeuttiset hieronnat, puhdistavat käärehoidot, viimeisimmät manipedi-hoidot, jotka yhdistävät manikyyrin ja pedikyyrin, ja saunoja. Kaikista ihanimpia ovat kuitenkin kuuhoitomme: Crescent Moon hellii vartaloa jasmiiniuutteilla ja makunystyröitä valkoisella teellä.

Spahoidot huoneeseen ja porealtaita uima-altaan vierellä

Asiakkaat voivat rentoutua täysin siemauksin spa-hoidossa omassa huoneessaan. Palvelu varataan etukäteen vastaanotosta. Kun olet valinnut Strength-, Serenity-, Zen- ja Love-hoidoista mieleisesi, hotellin henkilökunta muuttaa kylpyhuoneeksi tuoksuvaksi spaksi, joka on koristeltu kauniisti tuoksukynttilöillä ja jossa rentoudut tunnelmallisen musiikin ja rauhoittavan teen parissa. Ulkona voit rentoutua kuplivassa porealtaassa. Hotellin kaksi poreallasta sijaitsevat toisen yhteiskäytössä olevan uima-altaan vieressä erittäin lähellä kauneuskeskusta ja kuntosalia.

Isla La Gomera

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ