UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Aqua Princess -keskus

Aqua Princess Centre, Spat ja talassoterapiakeskukset La Palmalla
Aqua Princess Centre, Spat ja talassoterapiakeskukset La Palmalla
Aqua Princess Centre, Spat ja talassoterapiakeskukset La Palmalla

Upea spa Fuencalienten rannikolla

Aqua Princess Centre sijaitsee Hotel Teneguía Princess -hotellin yhteydessä aivan meren rannalla eteläisellä La Palmalla. Spa-alue löytyy kauniista vehreästä puutarhasta, ja se tarjoaa erinomaisia palveluita. Ikkunoista on suora näkymä banaanipuutarhaan, tekohiekkarannalle ja lomakeskuksen ravintoloihin. Porealtaasta, vesiputouksilta ja lämpimästä altaasta, jossa on niskaa hierovat hierontasuuttimet, on esteetön näkymä merelle ja rannikolle.

Perinteinen kanarialainen hieronta ja luxury-starlight-vuoteet

Spa tarjoaa monia erilaisia hoitoja, kuten viini- ja suklaahoitoja, sekä saunoja ja Vichy-suihkuja. Niistä kaikista perinteinen kanarialainen hieronta kuitenkin vie voiton. Tässä ainutlaatuisessa vartalohoidossa käytetään aloe veran, hunajan ja merisuolan sekoitusta, joka jättää ihon yhtä pehmeäksi kuin Fuego de Sol (Auringon tuli). Hoidossa käytetään myös rosmariiniöljyä. Voit myös rentoutua ihanan ylellisissä "tähtivalo"-altaissa, joissa on hierovat suuttimet, joista tulee lämmintä vettä, ja pehmeät värivalot. Hierontamiellyttävällä vesivuoteella antaa täydellisen loppusilauksen ihanalle spa-päivälle.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ