UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

La Palma Romántica Hotel Spa

Spat ja talassoterapiakeskukset, spat ja talassoterapiakeskukset La Palmalla

Hotelli ja spa romanttisille irtiotoille

Tämä hotelli on täydellinen paikka lyhyille irtiotoille. Tunne luonnon läheisyys ja nauti vihreästä ja vehmaasta maisemasta. La Palma Romántica Hotel Spa sijaitsee pohjoisella La Palmalla vain kilometrin päässä Barloventon kylästä. Hotellissa on kanarialaiset parvekkeet, ja se tarjoaa erityisiä rentoutumispalveluita: spa-alueella on sisäuima-allas, sauna, poreallas, kuntosali ja solarium. Täydellinen palkinto pitkän vuorille tehdyn patikkaretken päätteeksi.

Lämmitetty allas ja rentouttavia hierontoja metsän siimeksessä

Lämmitetty sisäuima-allas on hevosenkengän muotoinen, ja allasalueella on useita lasiovia, joista näkee aurinkoiseen ja vehmaaseen metsämaastoon. Saunassa ja höyryhuoneessa iho puhdistuu, ja kuplivan veden ystävät voivat rentoutua porealtaassa. Hotelli tarjoaa myös täydellisen hierontapalvelun, joka on saatavilla varauksesta. Laajaan hierontavalikoimaan kuuluvat muun muassa seuraavat hieronnat: rentouttava hieronta, stressiä lievittävä hieronta, urheiluhieronta, terapeuttinen hieronta ja lymfaterapia, joka poistaa tehokkaasti turvotusta.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ