UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Hesperia Lanzarote Spa

Spa Hesperia Lanzarote + Spat ja talassoterapiakeskukset Lanzarotella
Spa Hesperia Lanzarote + Spat ja talassoterapiakeskukset Lanzarotella

Lämmin allas, jossa on marmorikaaret Puerto Calerossa

Hesperia Lanzarote -hotellin spassa on uima-allas, jota reunustavat roomalaistyyliset marmorilla päällystetyt kaaret, ja se luo spahan lämpimän tunnelman. Spa sijaitsee saaren eteläosassa Puerto Caleron matkailukohteessa. Span rentouttava tunnelma ja lämpimät sävyt avaavat aistien maailman. Täällä voi rentoutua vesiselkähieronnassa, viileässä ja lämpimässä porealtaassa, pyörösuihkussa ja turkkilaisessa saunassa. Puolentoista tunnin virkistävässä hoidossa lepäävät sekä mieli että ruumis.

Urheilupalveluja urheiluhenkisille ja romanttisia kylpyjä pariskunnille

Sport-In on urheiluhenkisille asiakkaille kehitetty palvelu, johon kuuluu niin levollisia hetkiä spassa kuin jyllääviä endorfiineja. Erikoispaketit kaikilla palveluilla sisältävät erityisruokavaliot ja henkilökohtaisesti räätälöityjä suosituksia aktiiviseen lomaan, jonka voit viettää esimerkiksi kuntosalilla treenaten, sukeltaen, joogaten tai meloen. Jotain aivan erilaista voit kokea sensuelleissa kylvyissä, kuten kulta- ja inkiväärikylvyssä. Nauti afrodisiakeista öljyistä, joita käytetään myös pariskunnille tarjottavissa romanttisissa kylvyissä. Muita miellyttäviä kokemuksia spa tarjoaa esimerkiksi tiibetiläisten soivien kellojen sekä hieronnan muodossa, jossa käytetään lämmintä suklaata.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ