UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Thalasso Center Princesa Yaiza

Thalasso Center Princesa Yaiza + Spat ja talassoterapiakeskukset Lanzarotella

Arabian Nights -uima-allas Playa Blancalla sijaitsevassa spassa

Thalasso Center Princesa Yaiza tarjoaa teema-altaan, jossa voit kuulla Arabian nights (Tuhat ja yksi yötä) -sadun mukaan nimettyä musiikkia veden alla. Myös allas on nimetty tämän kuuluisan tarinan mukaan. Altaan upean realistisessa kattokoristelussa teemana on öinen tähtitaivas. Tästä modernista eteläisellä Lanzarotella sijaitsevasta spasta on näkymät Playa Doradaan (kultainen ranta), ja siellä on 50 hoitotilaa, joissa on saatavilla hoitoja veden kanssa ja ilman. Spassa on myös rentoutumistiloja, turkkilaisia saunoja ja teehuone. Tämä on todellinen aistien keidas, joka rentouttaa kehon ja vapauttaa mielen.

Aasialaisia hierontoja ja hoitoja pariskunnille

Span merikylpyhoidot ovat omaa luokkaansa, ja kenties vielä mukavampaa on, että se on erikoistunut aasilaisiin hierontoihin. Spassa onkin saatavilla suuri valikoima mies- ja naishierojien tarjoamia aasialaisia hierontoja. Lisäksi spa toinen vahvuus ovat ayurvediset hieronnat. Spa on saanut kasvohoidoilleen laatusertifikaatin Caritan ja Thalionin kaltaisilta merkeiltä, ja sen aromaterapiahoidot ovat saaneet sertifikaatin brittiläiseltä Aromatherapy Associatesilta, joka on alan johtava asiantuntija. Kestopigmentoinnin, henkilökohtaisesti räätälöityjen kauneuskonsultointien ja uuden infrapunasäteitä hyödyntävän luxopuncture-hoidon ohella spa tarjoaa hoitoja myös pariskunnille. Pariskunnat voivat esimerkiksi käydä Paradise of Yaiza-hoidossa, jossa pääsee syvään rentoutumisen tilaan.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ