UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Vitanova Spa

Vitanova Spa + Spat ja talassoterapiakeskukset Lanzarotella

Merivesikylpylä Playa Blancalla

Tämä 1 000 neliömetrin kokoinen spa sijaitsee erittäin lähellä Lanzaroten tunnetuimpiin kuuluvaa Papagayo-rantaa. Spassa on tarjolla palveluja, joiden avulla voit jättää stressin taakse sekä kiinteyttää lihaksia ja parantaa verenkiertoa. Vitanova Spa pyrkii tekemään tunnetuksi talassoterapian hyödyt. Se sijaitsee Gran Castillo Dream Resortin yhteydessä Playa Blancalla saaren eteläosassa, ja se on täyden palvelun spa, joissa voit rentoutua ja piristyä kokonaisvaltaisesti. Spa tarjoaa uima-altaan, jossa on lämmitettyä merivettä, saunan ja porealtaan, vartalokäärehoitoja, kasvohoitoja sekä täyden hierontavalikoiman.

Cocoon-ihohoito, jolla on ihoa parantava vaikutus

Allasalueella sijaitsevassa altaassa on osioita, joissa vesi on lämmintä tai kylmää. Allas on kuin pieni järvi span sisätiloissa, ja se saa valaistuksensa pystysuorasta puoliympyrän muotoisesta lasista. Lempeä musiikki ja miellyttävät hoitohuoneista tulevat tuoksut kutsuvat sinut tutustumaan tarjolla oleviin hoitoihin. Kaviaarikasvohoito on tehokas hoito ryppyjä vastaan, ja kylmät kääreet piristävät jalkojen verenkiertoa. Erittäin tehokkaassa Cocoon-ihohoidossa iho kuoritaan, mitä seuraa hieronta, jossa käytetään kosteuttavaa voidetta. Hoito viimeistellään vartalokääreellä.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ