UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

El Estanque Dorado

El Estanque Dorado, Spat ja talassoterapiakeskukset Teneriffalla
El Estanque Dorado, Spat ja talassoterapiakeskukset Teneriffalla

Spa Teneriffalla, joka muistuttaa thaimaalaista temppeliä

Thaimaalaisesta temppelistä vaikutteita saanut upea kaiverrettu puuovi johtaa Royal Garden Villas -hotellin spahan. Eteläisellä Teneriffalla sijaitseva Estanque Dorado on pieni mutta erittäin charmikas. Sisätiloissa tunnelma on ihastuttavan hienostunut ja seesteinen. Kalkkikivialtaassa on pehmeät valot, jotka ilmentävät span ylellistä tunnelmaa. Sitä täydentävät entisestään klassiset pylväät ja hiljaiset vesisuuttimet. Kun olet rentoutunut allasalueella, voit valita tässä romanttisessa ilmapiirissä mieleisesi hieronnan, kasvohoidon tai muu hoidon.

Queen Cleopatra -hoito huoneessa, jossa on kierrepylväät.

Rentoudu ihanassa porealtaassa tai muissa miellyttävissä altaissa, joita reunustavat kierrepylväät. Voit kokeilla Thalassus-kylpyä, joka vahvistaa vartaloa, tai sitruunakylpyä, joka pehmentää ihoa. Espanjalaisesta Alquimia-tuotteista pitävien kannattaa kokeilla Queen Cleopatra -hoitoa, jossa asiakkaan vartaloa hierotaan tämän merkin öljyillä. Lisäksi saatavilla on monia kasvohoitoja. Kannattaa esimerkiksi kokeilla vastustamatonta 70 minuutin mittaista hoitovaihtoehtoa botox-hoidoille. Myös miehille on saatavilla omia hoitopaketteja. Pariskunnille ja raskaana oleville naisille on niin ikään tarjolla erityisiä hoitoja.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ