Bujarén

Yksi La Palman parhaista neitseellisistä rannoista
Monet saaren asukkaat eivät ole koskaan astuneet tämän rannan mustalle vulkaaniselle hiekalle. Kuitenkin monien mielestä se on La Palman paras ranta. Pohjoisessa Garafían alueella sijaitseva Bujarén on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi koskemattomista kohteista, joka ei tuota pettymystä uskaliaimmillekaan vierailijoille, jotka haluavat retkensä päätteeksi pulahtaa Atlantin valtameren aaltoihin. Pääsy tälle kallioiselle paikalle on hankala, reittiä ei suositella korkean paikan kammoisille, vaikkakin vaikeus kenties lisää alueen vetovoimaa. Rannalle pääsee myös veneellä.
Uintia Garafíassa, La Palman pohjoisosassa
Rannalle päästäkseen on mentävä Santo Domingoon ja seurattava Porísiin johtavaa tietä. Tie päättyy parkkialueelle ja näköalapaikalle, jolta on upeat näkymät karulle rannikolle, myrskyisälle merelle ja kallioille, joiden äärelle muodostuu täydelliset aallot lainelautailuun. Rannalle laskeudutaan lukuisten valokuvauksellisten kotoperäisten tabaiba -kasvien keskellä, kunnes saavutaan kesäisin hiekkaisemmalle alueelle. Vaikka aaltojen kanssa on oltava varovainen, paikka on lyömätön irrottautumiseen, inspiroitumiseen ja puhtaassa vedessä uimiseen.
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Garafía
Prohibido el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
5
9
262
10045