Casa de Los Balcones

Historiallinen aarre puusta veistettyine parvekkeineen ja kanariansaarelaisine patioineen

Teneriffan pohjoisosassa, La Orotavan historiallisessa keskustassa on 1600-luvulta peräisin oleva arkkitehtoninen helmi, jonka puusta veistetyt parvekkeet kauniine kukkakoristeineen kiinnittävät ohikulkijoiden huomion. Sisällä vierailijat voivat tutustua kauniiseen kanariansaarelaiseen patioon, jonka ympärillä on esillä tyypillisiä kanariansaarelaisia käsitöitä viininvalmistuksesta kudonta- ja koritöihin. Rakennuksen eri huoneissa voi tutustua perinteisten käsitöiden tekotapaan ja elämään saarilla kaksisataa vuotta sitten.

Perinteitä historiallisessa kanariansaarelaisessa kartanossa

Casa de los Balconesia vastapäätä on Casa del Turista. Sen patiolta on huikaisevat näkymät Teiden tulivuorelle. Siellä on myös esimerkkejä kuuluisista alfombras de arena -hiekkamatoista, jotka valmistetaan joka vuosi La Orotavan paikallisten juhlapäivien aikana. Vaikuttavassa Casa Lercarossa on myös erittäin suosittu kahvila ja ravintola, jossa voi levätä hetken hienossa ympäristössä.

Catering
Localidad
La Orotava
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Tagit
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045