Loro Parque

Ainutlaatuinen miekkavalasesitys Kanariansaarilla
Loro Parque tarjoaa miekkavalasesityksen ainoana Kanariansaarilla. Pohjoisella Teneriffalla Puerto de la Cruzissa sijaitseva eläintarha on kuuluisa miekkavalasesityksestään, joka on koettava itse. Miekkavalaat tanssivat musiikin tahdissa ja sukeltavat valtavassa läpinäkyvässä altaassa, ja niinpä katsojat voivat nähdä kaikki niiden voimakkaat ja sulavat liikkeet. Hypyt ja temput ovat niin vaikuttavia, että eturivin katsojien päälle yleensä roiskuu vettä. Tätä esitystä ei kannata missata.
Maailman suurin papukaijavalikoima Puerto de la Cruzissa
Loro Parquessa on yli 300 papukaijalajia, ja se onkin maailmanlaajuisesti tunnettu vaikuttavasta eksoottisten lintujen valikoimastaan. Loro Parque Foundation pyrkii suojelemaan ja säilyttämään uhanalaisia lajeja, ja näin ollen täältä löytyy myös maailman suurin pingvinaario, jossa on yli 250 pingviiniä. Lisäksi eläintarhassa on akvaario, jossa hait, rauskut ja kalat uivat koraalliriuttojen lomassa aivan vieraiden lähellä. Puiston laajoissa tiloissa vieraat voivat myös tutustua gorilloihin, tiikereihin ja jopa muurahaiskarhuihin. Eläintarha sai 2008 Animal Embassy -palkinnon kestävästä ja vastuullisesta hallinnosta.
Catering
Parking
Shows
Localidad
Puerto de La Cruz
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045