UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Museo del Queso Majorero

Majorero-juustomuseo Fuerteventuralla
Majorero-juustomuseo Fuerteventuralla
Majorero-juustomuseo Fuerteventuralla

Tutustu karjankasvatukseen ja juustonvalmistukseen

Museo del Queso Majorero – majorero-juuston valmistusmuseo – sijaitsee Molino de Antiguan alueella Fuerteventuran keskiosan itäpuolella. Ihanteellinen paikka tutustua kauniisiin puutarhoihin ja käydä käsityötuotteiden ja saaren maatalous- ja karjankasvatustuotteiden myymälässä. Alueella on yli 500 neliömetrin näyttelytilat, joiden opasteet on laadittu useilla kielillä ja joiden avulla vierailijat voivat tutustua Fuerteventuran karjankasvatus- ja juustonvalmistuskulttuuriin, erityisesti majorero-vuohen kasvatukseen ja sen luonnolliseen asuinympäristöön.

Juustomaistajaiset

Museossa tutustutaan kaikkien Fuerteventuran juustoloiden ja majorero-juuston alkuperäisnimikkeen kehitykseen, valmistustekniikkaan ja erilaisiin työvälineisiin. Näyttely on jäsennelty erittäin didaktisesti, näyttelyalue on jaettu erilaisiin teematiloihin. Opetustoiminnan lisäksi käytettävissä on ihanteelliset tilat juustomaistajaisten järjestämiseen. Vierailua Antiguaan voidaan täydentää tutustumalla alueen kirkkoon, jossa kirkkotaiteen ystävät voivat tutustua kuuluisaan kiirastulta kuvaavaan tauluun ja lukuisiin veistoksiin.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ