UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Viinikellari Los Berrazales

Viinikellari Los Berrazales + Gran Canarian viinikellarit
Viinikellari Los Berrazales + Gran Canarian viinikellarit
Viinikellari Los Berrazales + Gran Canarian viinikellarit

Käsityönä valmistettuja viinejä kanariansaarelaisten kahvinpapujen ja appelsiinien keskellä

Viinikellari Los Berrazales sijaitsee Tamadaban jyrkkien kallioiden juurella Agaeten laaksossa Gran Canarian saaren luoteisosassa. Viiniä viljellään La Lajan maatilalla, joka tunnetaan myös kahvinpapujen ja appelsiinien viljelystä. Lugo-Jorgen perhe hoitaa tällä alueella viinikellaria, jossa valmistetaan käsityönä viljellyn Listán negro -lajikkeen viinejä. Tarjolla on puna- ja rosé-viinejä sekä kuivia ja puolikuivia valkoviinejä.

Viinikellarin opastettu vierailu ja viinimyymälä

Viinikellari Los Berrazales antaa mahdollisuuden tutustua viininviljelykseen paikan päällä. Se on avoinna vierailuille kaikkina päivinä maanantaista perjantaihin aamusta iltaan, sekä lauantaisin ja sunnuntaisin ennalta sovittuina aikoina. Opastetun vierailun aikana kerrotaan viininvalmistuksesta sekä lisäksi appelsiinien ja kahvinpapujen viljelystä La Lajan maatilalla. Viinikellarista voi myös ostaa pöytäviiniä, joka tulee pullotettuna kanariansaarelaisen taiteilijan Pepe Dámason kuvittamana.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ