UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Viinikellari Vega Norte

Viinikellari Vega Norte + La Palman viinikellarit
Viinikellari Vega Norte + La Palman viinikellarit
Viinikellari Vega Norte + La Palman viinikellarit
Viinikellari Vega Norte + La Palman viinikellarit

Omalaatuisia viinejä La Palman koillisosassa

Viinikellari Noroeste de La Palma, joka tunnetaan paremmin sen tuotenimellä Vega Norte, on valmistanut viinejä La Palman saaren pohjoisosassa jo vuodesta 1998 alkaen. Nykyisin se käsittelee vuosittain runsaita viinirypälesatoja, joita saadaan Tijarafen, Garafían ja Puntagordan kunnissa viljellyistäs Listán-, Negramoll-, Almuñeco- ja Albillo-lajikkeista. Viinikellari valmistaa erilaisia puna- ja valkoviinejä, joista maineikkaimpia ovat vintage-viinit ja viinit, jotka on saatu liottamalla rypäleitä kuorineen. Viinikellari valmistaa myös erikoista pihkapunaviiniä, jota kypsytetään 15 päivää kanarianmäntytynnyreissä.

Viininmaistajaiset ja perinteiset maalaistuotteet

Vega Norten viinikellari sijaitsee Bellido-tien varrella Tijarafen kylän maaseutualueella. Se järjestää opastettuja vierailuja sekä kommentoituja viininmaistajaisia, joissa maistellaan neljää valko- ja punaviiniä sekä pihkaviiniä. Viinikellarissa voi myös herkutella erilaisissa alueen maalaistuotteilla, kuten manteleilla, banaaneilla ja viikunoilla. Viinikellarissa voi vierailla aamulla ja iltapäivällä maanantaista perjantaihin, ja vain aamulla lauantaisin. Sunnuntaina viinikellari on suljettu. Viinikellarissa on myös viinikauppa.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ