UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Bodega El Lomo -viinikellari

Bodega El Lomo Teneriffalla
Bodega El Lomo Teneriffalla
Bodega El Lomo Teneriffalla

Uudistettu viinikellari pystysuorassa maastossa

Teneriffan koillisosassa, 30 000 neliömetrin viiniviljelmien siimeksessä Teguesten maalauksellisessa kylässä sijaitsee Bodega El Lomo – viinikellari. Nykyaikaisiin valmiuksiin kuuluvat nykyään muiden tilojen ohella laatulaboratorio ja viininmaistelutilat. Viininvalmistukseen tarkoitettujen tilojen lisäksi viinikellarissa on myös toinen tila, jossa keskitytään viinien kypsyttämiseen tynnyreissä. Pystysuora maasto, jonka korkeusero on viisi metriä, mahdollistaa kaikkien siirtoprosessien suorittamisen painovoiman avulla, jolloin voidaan välttää rypälemehun laatua heikentävien pumppujen käyttö.

Opastetut käynnit ja viininmaistelutilat

Opastetulla käynnillä vieraita kuljetetaan tilojen eri osioissa ja viiniviljelmillä, jossa voi nauttia ympäristöstä ja maisemista. Käynnin lopuksi maistellaan viinejä pikkupurtavan kera. Viinikellarissa valmistetaan puna-, valko- ja roseeviinejä ja vain yhdestä rypälelajikkeesta valmistettuja viinejä tuotemerkillä “El Lomo” ja D.O. Tacoronte-Acentejo. Viinikellarin tilat ovat nykyaikaiset ja muista poikkeavat, ne ovat esteettömät ja käytössä on käymälät ja pysäköintialue. Viininmaistelutiloihin mahtuu 80 henkeä, jotka voivat asettautua mukavasti johanneksenleipäpuusta valmistettujen kauniiden pöytien ympärille. Lisäksi viinikellarissa voi järjestää tilauksesta erilaisia tapahtumia.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
sí

LÖYDÄ