UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Bodega Reverón

Bodega Reverón Teneriffalla
Bodega Reverón Teneriffalla
Bodega Reverón Teneriffalla

Luomuviiniä saaren huipulla

Vilaflorissa Teneriffan eteläosassa ja 1 300 metrin korkeudella meren pinnasta sijaitsee Bodega Reverón – viinitila. Luonnonvaraisella alueella ja mahtavissa maisemissa sijaitsevia viljelmiä hoidetaan huolellisesti ja raaka-aineet valitaan tarkasti. Tuloksena saatavilla viineillä on aitoa luonnetta ja oma persoonallisuus. Valkoviinien valmistukseen käytetään tavallisesti valkoista listán-rypälelajiketta, ja punaviinien valmistuksessa käytössä ovat musta listán-rypäle, tai tempranillo- ja castellana-lajikkeet, joista suurinta osaa viljellään luomutuotteena.

Vapaa-ajanalueet ja opastettu tutustumiskäynti

Viinitilalla on vierailijoiden käytössä vapaa-ajanviettoon ja kävelyretkiin sopivat alueet, ja lisäksi myymälä, jossa on tarjolla viinitilalla valmistettuja tuotteita kuten viinit, kastikkeet, juustot, hunaja tai viikunaleipä. Suosittelemme opastettua tutustumiskäyntiä, jonka aikana viinien alkuperään pääsee tutustumaan henkilökohtaisesti, ja siihen kuuluu myös kolmen viinilajikkeen maistelu.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ