Meloneras Golf by Lopesan

Haastava golfkenttä Maspalomasin lähellä

Palkittu arkkitehti Roy Kirby suunnitteli Meloneras Golf by Lopesan in kentän haastamaan pelaajat tasoituksesta riippumatta. Esimerkiksi väylillä 14 ja 16 on oltava tarkka, sillä pallon on ylitettävä veden uurtama rotko. Gran Canarian eteläosassa, aivan Maspalomasin lomakeskuksen vieressä sijaitseva kenttä sopii pelaajille, jotka haluavat haastaa pelitaitonsa.

Golfia meren tuntumassa Gran Canarialla

Meloneras Golf by Lopesan ensimmäiseltä yhdeksältä väylältä on näkymät Gran Canarian vuorille, kun taas yhdeksältä jälkimmäiseltä väylältä on huikeat näkymät merelle ja Pasito Blancon venesatamaan. Kenttä on niin lähellä merta, että väylien 13, 14, 15 ja 16 griinit näyttävät sulautuvan mereen. 18-reikäinen par 71 -kenttä on palmujen ja vesiesteiden muodostama keidas neljän tähden (superior) Lopesan Costa Meloneras -hotellin läheisyydessä.

Even
71
Handicap
Hombres 26 / Mujeres 36
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Meloneras
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
  • Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
2
258
13
262
10045