Matkustaminen lemmikkieläinten kanssa

Kanariansaaret, lemmikkiystävällinen matkakohde

Lemmikeille sopivia paikkoja

Lemmikkieläimet kuuluvat perheeseen, joten kun lähdemme lomalle, yritämme välttää lemmikkien jättämistä kotiin, jotta lemmikit eivät ikävöisi meitä tai me lemmikkejä ja myös siksi, että lemmikitkin pääsisivät nauttimaan leppoisista ja hauskoista lomapäivistä. Siksi on tärkeää, että valitsemamme kohde helpottaa mukavaa lomanviettoa rakkaitten lemmikkiemme kanssa. Kanariansaaret ovat todella lemmikkiystävällinen kohde. Täältä löydät kaiken tarvitsemasi eikä mikään estä sinua lomailemasta koirasi tai kissasi kanssa. Meidän täytyy toki muistaa täyttää tietyt perusvaatimukset, joten huomioithan seuraavat asiat!

Ennen matkalle lähtöä

Contenido
  • Varmista, että kaikki lemmikin tarvitsemat asiakirjat ovat kunnossa, mukaan lukien pakollinen vakuutus, mikäli kyseessä on potentiaalisesti vaarallinen rotu. Lisäksi lemmikillä tulee olla mikrosirutunniste (sähköinen tunnistusjärjestelmä) ja sen tulee olla rokotettu ja madotettu.
  • Selvitä lentoyhtiöstäsi lemmikin matkustamiseen liittyvät ehdot ja vaatimukset.
  • Varmista majoitusliikkeestä, että lemmikit sallitaan.
  • Muista ottaa mukaan lemmikin panta ja hihna, sekä myös kuonokoppa, mikäli kyseessä on potentiaalisesti vaarallinen rotu.

Kanariansaarilla oleskelun aikana

Contenido

Lemmikkiystävällisten majoitusten ja vapaa-ajanmahdollisuuksien tarjonta on Kanariansaarilla laajaa ja monipuolista. Lemmikit ovat sallittuja myös monilla uimarannoilla, ja varsinkin kaupunkialueilla on erityisesti koirille suunniteltuja puistoja leikkialueineen, joissa lemmikkisi voi "tutustua uusiin kavereihin" ja nauttia elämästä. Voit ulkoiluttaa koiraa kadulla kaikkialla rajoituksetta, mutta muista aina ottaa mukaan pussi ja vesipullo koiran tekemien tarpeiden keräämiseksi ja paikan puhdistamiseksi.

Jos harrastat luonnossa liikkumista ja haluat kävellä tätä varten tarkoitetuilla poluilla, lemmikkisi voi olla mukana, mutta varmista, että se liikkuu aina valvottuna luontoympäristön vahingoittumisen välttämiseksi.

Mikäli tarvitset eläinlääkärin palveluita, kaikilla saarilla La Graciosaa lukuun ottamatta on ensiluokkaiset eläinlääkärin vastaanotot ja klinikat, joista joillakin on myös päivystys 24 tuntia vuorokaudessa. Näin lemmikkisi terveys ja hyvinvointi on aina hyvissä käsissä mahdollisissa onnettomuus- tai sairastumistapauksissa.

Sinun ei myöskään tarvitse huolestua, jos tarvitset erityisiä tuotteita lemmikkiäsi varten. Kanarialla on lukemattomia erityismyymälöitä, joista löydät kaiken tarvitsemasi. Lisäksi tarjolla on lemmikkien kylvetys- ja trimmauspalveluita. Ja jos jonakin päivänä haluat osallistua aktiviteetteihin, joissa lemmikksi ei voi olla mukana, sinun ei tarvitse luopua tästäkään kokemuksesta. Saarilla on lukuisia hoitopaikkoja, joissa koiraasi tai kissaasi hoivataan ja hemmotellaan tarvitsemasi ajan.

Kuten näet, Kanariansaarilla huolehditaan sekä sinusta että lemmikistäsi niin, että voitte viettää unohtumattoman loman.