Esteetön matkakohde

Kanariansaaret

Kanariansaaret on vakiintunut matkailukohde, josta löytyy vuosikymmenien mittainen kokemus matkailutoiminnasta. 1960-luvulta alkaen saarilla on vieraillut miljoonia matkailijoita eri puolilta maailmaa, jotka ovat löytäneet tästä maailman parhaalla ilmastolla siunatusta Atlantin saaristosta paikan, jossa he voivat nauttia lomastaan parhailla mahdollisilla valmiuksilla ja palveluilla.

Contenido

Sen lisäksi, että Kanariansaaret ovat turvallinen matkakohde, ne ovat aina vastaanottaneet matkailijat alueelle tyypillisellä vieraanvaraisuudella. Saaristossa on myös kapasiteettia vastaanottaa kaikki kävijät, olivatpa heidän olosuhteensa mitkä tahansa. Saaristossa on osattu myös sopeutua erilaisten kollektiivien erityisiin tarpeisiin siten, että liikunta-, näkö-, henkiset tai kuulorajoitteet eivät estä täydellisestä matkailukokemuksesta nauttimista.

Sen lisäksi, että Kanariansaarilla täytetään olemassa olevat sekä valtiolliset että itsehallintoalueen säädökset, joilla turvataan rajoitteisten henkilöiden oikeudet, siellä on myös aina osattu huomioida näiden henkilöiden tarpeet. Tämän johdosta ja erityisesti matkailualueilla ja pääasiallisissa kaupunkikeskuksissa on huomioitu fyysisten esteiden poistaminen julkisista ja yksityisistä infrastruktuureista liikkuvuuden helpottamiseksi.

Rajoitteisille sopeutetut infrastruktuurit, kuljetusvälineet ja aktiviteetit

Contenido

Suurin osa matkailumajoituskohteista, sekä erilaisista vapaa-ajan ja kulttuuritarjonnan kohteista, kuten ravintolat, suositut viihdepaikat, teemapuistot, museot, teatterit, konserttisalit ja julkiset käymälät ja kävelyreitit monien muiden infrastruktuurien lisäksi, noudattavat esteettömyyden vaatimuksia.

Rajoitteiset henkilöt voivat myös käyttää liikkumiseen heille sopeutettuja kuljetusvälineitä. Niinpä kaikilla kahdeksalla Kanariansaarten lentoasemalla on ilmainen avustuspalvelu liikuntarajoitteisille tai henkisesti rajoitteisille sekä kuulo- ja näkörajoitteisille henkilöille. Lentoasemalta poistuttaessa saarten julkisissa kulkuvälineissä on sopeutettuja linja-autoja ja takseja, ja tarjolla on myös yksityisiä autonvuokrauspalveluita kuljettajalla tai ilman kuljettajaa.

Título

Esteettömät uimarannat

Imagen
Contenido

Kanariansaarilta löytyy myös laajat valikoimat vapaa-ajantoimintaa, sekä kulttuuri-, urheilu- ja gastronomiaan liittyviä aktiviteetteja, jotka on sopeutettu rajoitteisille henkilöille. Pääasiallisten matkailukeskusten ja kaupunkialueiden uimarannoilla on tarjolla sopeutettuja palveluita ja esteetön pääsy sekä hiekka-alueella että meressä, jotta kaikki pääsevät nauttimaan miellyttävästä päivästä ottaen aurinkoa ja nauttien rentouttavasta uinnista Atlantin valtameren kristallinkirkkaissa vesissä. Lisäksi on tarjolla yrityksiä, jotka järjestävät retkiä luontoalueille. Niissä voi vierailla esittelykeskuksissa, joissa on tarjolla asianmukaiset välineet matkailijoille, joilla on erityistarpeita.