La Rosaleda Golf Club

Pitch & putt -kenttä sopii täydellisesti golfin pelaamisen opetteluun Teneriffalla.

La Rosaleda Golf Club on Jerezana de Golf -yrityksen vuonna 1998 suunnittelema pitch and putt -kenttä. Vanhassa ruusutarhassa sijaitseva banaaniviljelmien ympäröimä kenttä sopii täydellisesti golfin pelaamisen opettelemiseen, sillä kentällä on useita pelaajien taitoja haastavia esteitä. Kenttä sijaitsee Teneriffan pohjoisosassa, joten sieltä on ainutlaatuinen näkymä Orotavan laaksoon, Atlantin valtamerelle ja Espanjan korkeimmalle vuorenhuipulle, Teiden tulivuorelle.

Golfia vain muutaman minuutin päässä Puerto de la Cruzista

La Rosaleda Golf Club sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Puerto de la Cruzin suuresta matkailukeskuksesta. Kentällä on yhdeksän par 3 -reikää, ja se on 750 metriä pitkä. 1. ja 8. väylä ovat 75-metrisinä kentän pisimmät, ja niillä on käytössä yhdeksän tasoitus. Sekä väylien ja griinien ympärillä on out of bounds -alue, joten pelaajien on pelattava golfia erittäin tarkasti. Haastava kenttä pelaajille, joilla on suuri tasoitus.

Even
27
Handicap
-
Hole number
9
Round time
-
Catering
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
  • Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
1
258
13
262
10045