Tejeda kyla

Maaseutuidylli Gran Canarian vuoristossa

Gran Canarian keskiosan ylängöillä sijaitseva Tejeda on mantelikaupunki, ja terveellistä mantelia käytetäänkin kaikissa kaupungin kuuluisissa perinteisissä jälkiruuissa. Roque Nublon lähellä sijaitseva laaksojen ympäröimä, viehättävä ja rauhallinen maaseutukaupunki on täydellinen pakopaikka kiireestä ja stressistä. Vuoriston kauneus ja luonnonrauha auttavat tyynnyttämään levotonta mieltä.

Perinteisen kanariansaarelaisen kaupungin tunnelma

Monien muiden kanariansaarelaisten kaupunkien tavoin myös Tejeda on muodostunut kirkon ympärille. Sitä ympäröivien katujen varsilla on valkoiseksi kalkittuja taloja punaisine kattoineen ja pienine ruukkukasvipuutarhoineen. Tyypillisessä perinteisessä talossa sijaitseva kaupungin perinnemuseo kertoo Tejedan maaseutuelämästä aikojen saatossa. Tejedan maalaistalot ovat täydellinen kohde, jos haluat rentoutua muutaman päivän tai patikoida alueen runsaslukuisilla poluilla. Kaupungissa on myös kunnallinen uima-allas, jos haluat uida ja ottaa aurinkoa.

Historical heritage
Omaisuus
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Tejeda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
2
9
262
10045